2019-07-11 16:11:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kissé feszült lehet a mai napon

Napi horoszkóp július 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars az ön uralkodó planétája az ötödik sorsterületén vonul át. Fontos önnek ma, hogy a figyelem középpontjában legyen, ezért mindent meg is tesz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr most a negyedik sorsterületén halad visszafelé. Családi ügyek foglalkoztatják most önt, van néhány dolog, amit szeretne megbeszélni szeretteivel. Ám nem tudják érdemben tisztázni a dolgokat, mert mindenki egymás szavába vág, nem alkalmas a mai nap a részletek megbeszélésére.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy meglehetősen bonyolult helyzet adódhat ma, a megbeszélés most nem megy, ne is próbálkozzon vele. Próbáljon kihátrálni a szituációból. Tartsa távol magát a tűzveszélyes vagy éles szerszámoktól.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön első sorsterületén átvonuló Vénusz, arra biztatja önt, hogy itt az ideje, hogy megmutassa magát a világnak! Jelentkezzen be kozmetikusához, cserélje le ruhatára egy-két darabját, és találkozzon néhány barátjával a nap folyamán, és ha lehet egy kis bulizás is beleférhet a mai napba.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Merkúr az ön első sorsterületén mozog hátrálva: elképzelhető, hogy lett volna egy üzleti találkozója, de azt sajnos lemondták. Legalább lesz lehetősége újra ellenőrizni a dolgokat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az önérvényesítés nem megy ma önnek, ha megteheti, menjen haza jóval korábban, és aludja ki magát. Holnap fényesebben süt majd a nap.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kissé feszült lehet a mai napon, ezt a Mars helyzete okozza. A munkahelyén adódhatnak rázós helyzetek, igyekezzen megőrizni a hidegvérét!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön uralkodó planétája, a Mars még mindig az Uránusz feszítő fényszögében áll. Lázongó, nyugtalan érzések kerítik ma hatalmába. Türelmetlen kirohanások jellemzik ma önt, bármit tesz, azt a legkisebb ártó szándék nélkül tegye.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A hatodik sorsterületén álló Uránuszt, ma a Mars kellemetlenül fényszögeli, fennáll a lehetőség arra, hogy most ez egyik kollégájával hatalmi harcba keverednek. Ön meg akar szabadulni minden korlátozástól, és nem tűri, hogy valamiben gátolják. Meggondolatlansága, és hevessége miatt ma nagyon felhúzza magát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön csak dolgozik, mint a szorgos kis méhecske, bár ön is azt érzi, hogy már nagyon itt a hétvége. Próbáljon meg egy kis időt szakítani a családtagjaira is, igénylik a figyelmét!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nem kizárt, hogy most önnél költözés van, mindenesetre a lakása úgy néz ki, mint egy csatatér. Lehet, hogy csak felújít, de mostanában már sokat elégedetlenkedett a kialakult helyzettel, de a külső változást rendszerint egy belső átalakulás előzi meg.


Halak: II. 19. - III. 20.

Hajlamos lesz ma egy kis pénzköltekezésre, vagy akár hazardírozásra is, mindegy, csak ne nagy tételben játsszon. Valószínűleg nem éri veszteség, de akkor sem kell túlzottan kockáztatni, és elégedjen meg kisebb nyereménnyel.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: